Ziua Pământului

În fiecare an, în ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson, în anul 1970, cu scopul de a trezi interesul clasei politice pentru mediul înconjurător.

Cu acest prilej, elevii Școlii Generale nr. 2, clasele I C şi a IVa E, împreună cu doamnele învăţătoare Savu Gabriela şi Radu Laura, au sărbătorit această zi la Secţia pentru Copii şi Tineret, prin vizionarea unui film docmentar, care a permis copiilor să afle lucruri noi şi interesante despre Terra. Copiii şi-au putut îmbogăţi cunoştinţele şi prin consultarea enciclopediilor tematice din expoziţia realizată în acest scop.

Melania Butnariu
Bibliotecar Departament Carte

Reclame

2 responses to “Ziua Pământului

  1. Excelent si felicitari pentru ce faceti.
    Cu bucurie m-am legat de acest frumos oras, deoarece pentru un an de zile am facu armata in zona BRASOVULUI. Frumusetea locurilor si a OAMENILOR ma face am dori sa ma mut cu familia in Brasov. Dar cel mai mult ma bucura, ca COPIII au dat curs invitatiei de a descoperi frumusetea naturi si locurilor inedite de pe TERRA, casa noastra a tuturor.
    Cu respect, Ovidiu Cismas „Japan”

    • Mulţumim pentru aprecieri. Chiar dacă nu locuiţi în Braşov, atunci când sunteţi în trecere, nu ezitaţi să ne vizitaţi, sunteţi binevenit oricând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s