„Oraşul meu, oraşul tău”

con1Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” organizează, în perioada 3 – 22 noiembrie 2014, la Secţia pentru Copii Ludotecă concursul de desene şi compuneri cu tema „Oraşul meu, oraşul tău„.

Concursul face parte dintr-o serie de acţiuni comune, ca urmare a unui parteneriat, cu Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” Braşov.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani îşi pot înscrie lucrările la Ludotecă până pe 22 noiembrie. Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul galei de premiere, care va avea loc marţi, 25 noiembrie 2014, la ora 13.00.

Cele mai reuşite 30 de lucrări vor constitui cărțile „Brăila, oraşul meu”, respectiv „Brașov, oraşul meu”, care vor fi donate celor două biblioteci organizatoare.

Reclame

2 responses to “„Oraşul meu, oraşul tău”

  1. Daca „Jucarioteca” este inchisa din august, cum se desfasoara activitati ???

    • Va mulțumim pentru comentariul dumneavoastră, aveți dreptate, SPATIUL a fost inchis în perioada august-noiembrie 2014 pentru reparații si igienizare. Această măsura a fost absolut necesară și a avut rolul să asigure cele mai bune condiții desfășurării activităților destinate copiilor.

      BIBLIOTECARII secției însă, au fost cât se poate de activi în toată această perioada. Au fost implicați în proiecte și programe pe care le-au derulat în afara acestui SPAȚIU, în școli, în spitale, la sediul central, în bibliotecile locale din județul Brașov și în alte locații din țară.

      Vestea bună este că Secția pentru Copii și-a reluat activitatea în SPAȚIUL pe care îl cunoașteți, vă așteptăm!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s