NOU !!! – Cercul de JOCURI DE STRATEGIE

„The world would be a better place if we all sat down and played boardgames more often.”

Derk Solk

Secţia pentru Copii şi Tineret, în parteneriat cu Ceainăria „Ceai et caetera”, vă propune un nou program de educaţie nonformală, adresat copiilor, părinţilor şi profesorilor, prin intermediul jocurilor de societate (boardgaming).

Sunteţi interesat să dezvoltaţi abilităţi de rezolvare competitivă a problemelor, de evaluare a riscurilor, de planificare, de negociere,  de estimare a probabilităţilor şi de luare a deciziilor?

Cercul de JOCURI DE STRATEGIE este locul potrivit!

Începând cu data de 6 mai 2011, vă aşteptăm în ficare zi de vineri, în intervalul orar 13.00 – 19.00, la Secţia pentru Copii şi Tineret, Str. Iuliu Maniu, nr. 6

 

2 responses to “NOU !!! – Cercul de JOCURI DE STRATEGIE

  1. Azi am tras cu urechea la conversaţia a doi adolescenţi în troleibuz. Am dedus că erau elevi la Liceul Meşotă. Vorbeau de cum îşi petrec timpul liber. Cu jocuri, inclusiv table şi ştiau localurile şi cluburile unde găseau la îndemână jocurile preferate. Comentau că într-un club de bridge se percepea taxă pentru alte jocuri decât bridge în timp ce în altă parte acceptau să vină chiar ei de acasă cu jocuri, nu le punea localul la dispoziţie. Cred că este o iniţiativă bună să oferiţi jocuri în bibliotecă. Mai ales că este gratuit.

  2. Pingback: Blogul bibliotecii din Brasov » Pregătiri pentru vacanţă

Lasă un comentariu