TRENULEŢUL CU POVEŞTI

O vară minunată se încheie, o vară în care am cunoscut oameni minunați, prieteni adevărați, biblioteci fantastice și locuri speciale, o vară în care am descoperit comori nenumărate căutând refugiul perfect pentru sufletul fiecăruia dintre noi.

Și tare frumos a fost!

Pentru această nouă, inedită experiență, trăită împreună, vă mulțumesc din suflet, dragii mei dragi!

Ne apropiem de sfârșitul călătoriei noastre, cu tristețe și cu speranța că vremurile ce vor veni vor transforma, poate, această călătorie virtuală într-una reală, așa cum ar trebui.

Până atunci, pregătim alături de bibliotecari și de copiii ce ne sunt mereu aproape și care au călătorit alături de noi în această vară în Trenuleț, ultimele noastre destinații – Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița și Biblioteca Comunală Rucăr ce vor fi vizitate astăzi, la ora 11, dar și povești frumoase ce vor fi citite în ultima, dar cea mai importantă gară a traseului nostru: Biblioteca Națională a României pe care o vom vizita mâine, ora 11! Gazdă ne va fi de această dată doamna Adriana Elena Boruna, care cu mare delicatețe și bucurie a acceptat această propunere de a ne primi în biblioteca tezaur a țării noastre, suflet în sufletul neamului nostru. Mulțumim!

Încheiem periplul nostru prin țară, ajungând apoi acasă, la noi, prin vizitarea Bibliotecii Publice Locale Pietrari, jud.Vâlcea, inițiatoarea acestui proiect.

Suntem onoraţi că am făcut parte din acest proiect minunat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s